DIY -Flex 100 DJ set

American Audio Flex  DJ Set

Het FLEX-100MP3 systeem van American Audio is een complete DJ set. De set bestaat uit twee FLEX-100MP3 Table Top CD-spelers, een goede 3-kanaals DJ mixer en flightcase en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde DJ’s.
De twee Table Top CD-spelers beschikken over een aanraakgevoelig jogweel en zijn gemakkelijk te bedienen. Ze kunnen zowel gewone muziek CD’s, CD-R’s als CD’s met MP3-bestanden afspelen. Uiteraard hebben de CD-spelers een anti-shock geheugen en beschikken ze over diverse effecten.
De mixer heeft drie line ingangen, twee phono ingangen, een AUX ingang en een microfoon ingang. Naast de twee CD-spelers kunt u dus ook nog een MP3-speler, een set platenspelers, een computer aansluiten en/of een microfoon aansluiten!
Zowel de CD-spelers als de mixer hebben een zogeheten Fader Q-start functie. De CD-spelers en de mixer zijn middels een miniJack kabel met elkaar verbonden. Hierdoor kunt u een nummer van de CD starten met de crossfader van de mixer.

De complete set wordt verhuurd inclusief alle benodigde kabels inclusief een kabel om uw telefoon/mp3 speler of PC aan te sluiten. Kabels en apparatuur zitten in een degelijke en nette Flightcase ingebouwd. Dus geen loshangende bedrading.